Excellente school
Continurooster
Schooltijden+roosters
Vakanties+studiedagen
Informatie nieuwe ouders en aanmelding
Eerste schooldag
Voor- en naschoolse opvang
Logopedie op school
Klachtenprocedure

De Schakel ligt in de wijk Jutphaas-Wijkersloot, dicht bij het stadscentrum, de tramhalte en Cityplaza en is goed bereikbaar met alle vormen van (openbaar)vervoer.
Het vrolijke en verzorgde gebouw heeft 8 klaslokalen, een VVE voorschoolse voorziening ( Kind&Co) een speel- en gymzaal.
De Schakel heeft 2 pleinen en een grasveld. Het achterplein (onderbouw) is een natuur- en ontdektuin. Peuters en kleuters kunnen hier heerlijk spelen en ontdekken. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van hun taal, motoriek, de samenwerking. Extra leuk is dat ze direct leren van en over de natuur
Het voorplein en het grasveld(midden- en bovenbouw) zijn vooral ingericht voor sport en bewegen.
De Schakel heeft een een moestuin en fruitbomen.
In het gebouw overheerst rust, structuur en gezelligheid. Wij houden van een overzichtelijke, schone en opgeruimde ruimte.
Kinderen kunnen zich in en om ons gebouw optimaal ontwikkelen.
Op zeer korte afstand van de school bevindt zich de Wijkersloot gymzaal, waar we vanaf groep 3 gebruik van maken.

Gymnastiek (groep 3 t/m 8) op:
Maandag en donderdag (dit kunnen ook buitengymlessen of bootcamplessen zijn)