Het team
Stageplaatsen

De Schakel heeft in 2018 het Keurmerk Opleidingsschool behaald. Dit betekent dat De Schakel voldoet aan de criteria ‘opleidingsschool’ zoals geformuleerd in de handleiding “Keurmerkopleidingsschool”. Met dit keurmerk toont De Schakel aan een substantiŽle bijdrage te leveren aan het opleiden aan aankomende leraren of ondersteunend personeel.

Pabo-studenten
Elk halfjaar is er aantal stageplekken te verdelen onder Pabo-studenten van de Theo Thijssen Academie in Utrecht. Wil je stage lopen op De Schakel, neem dan contact op met het stagebureau van de Theo Thijssen Academie.

ROC-studenten en andere opleidingen voor onderwijsassistent, sport en bewegen, ICT
De Schakel biedt studenten van het ROC de mogelijkheid om stage te lopen. Wil je in aanmerking komen voor een stageplek, neem dan contact op met het stagebureau van het ROC.

HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening
We bieden ook jaarlijks een stageplek School Maatschappelijk Werk (SMW) Wil je in aanmerking komen voor een stageplek, neem dan contact op met het stagebureau van de HU of met de directie van De Schakel.

Renske Kerst is de schoolopleider van De Schakel. Zij is te bereiken op 030-6032593